Gholfnuus 12 Oktober 2017

Die weeklikse sundowner kompetisie is Vrydag 6 Oktober gewen deur Frans Myburgh met 21 punte, gevolg deur Paul de Villiers met 20 en Albertus Swart, Willie Prins, JC Swart, Nel Mulder en Jaco Swanepoel almal met 19 punte elk.

Saterdag 8 Oktober se Boeredag was ‘n baie geslaagde en aangename dag met goeie gholf wat deur die 30 spelers gelewer is. Die dag is gewen deur SP Vermaak met 42 punte, gevolg deur Josef Botes en Grove Koch met 41 punte, Anton Swart met 39, en vyf spelers met 37 punte elk: Vernon Appollis, Werner van Niekerk, Nel Mulder, Andre la Cock en Basie Nortje. ‘n Groot word van dank teenoor die president van die klub, Anton Swart en sy span vir al die reelings, verversings en verwerkings van die vleis wat vanaf boere in die omgewing verkry is wat as borge opgetree het.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *