Gholfnuus 26 Oktober 2017

Die weeklikse sundowner kompetisie is Vrydag 20 Oktober gewen deur Grove Koch met 19 punte, gevolg deur Keano Hendricks en Josef Botes met 16 punte elk.

Saterdag 21 Oktober se maandelikse houespel kompetisie is goed bygewoon deur lede van die klub in ‘n poging om nog punte bymekaar te maak vir die TV wat as wenprys gegee gaan word vir die speler met die meeste punte aan die einde van die jaar.  Die wenner was Damian Juta, wat Nel Mulder in ‘n uittel met 71 houe geklop het. Hulle is gevolg deur Byron Goliath en Gerhard Pienaar met 72 houe elk, en Basie Nortje en Vernon Appollis met 73 houe elk. Hiermee het Appollis ‘n sterk aanspraker op die TV geword en dit sal interessant wees om te sien hoe die laaste deel van die kompetisie sal eindig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *