Gholfnuus 23 November

Die weeklikse sundowner kompetisie Vrydag  17 November is gewen deur Trevor Maddison met 21 punte, gevolg deur Boetie Crous en Willie Prins met 20 punte, Basie Nortje met 19, en Keano Hendricks en Josef Botes met 18 punte.

Saterdag 18 November het die jaarlikse Lutherse Kerk se borgdag in aangename weer plaasgevind. Hierdie dag is een van die grootste dae op die gholfklub se kalender, en is deur 106 spelers bygewoon. Uitstekende tellings is in die beterbal kompetisie behaal met die eerste vyf pare almal in die vyftigs. Die dag is uiteindelik gewen deur Johan Pieters en Gary Rule met 52 punte, gevolg deur Pieter May en Garnet Damons met 51 punte, en drie pare met 50 punte elk: Randel en Israel Jansen, Charlton Sambo en Damian Juta, asook Desmond Leonard en Vincent Windvogel. Groot dank is verskuldig aan die organiseerders van die Lutherse Kerk vir al die reelings, aanbieding en pryse van ‘n baie geslaagde kompetisie.