Gholfnuus 30 November 2017

Die voorlaaste  weeklikse sundowner kompetisie Vrydag  24 November is gewen deur Grove Koch met 22 punte, gevolg deur Frans Myburgh met 20 punte, Trevor Maddison en Josef Botes met 19 punte elk, en Berto van Dyk met 18 punte.  

Saterdag 25 November se individuele kompetisie is gewen deur Riaan Kasselman met ‘n uitstekende 40 punte, gevolg deur TM Stander met 38, Gerhard Pienaar met 37, en drie spelers met 36 punte elk: Denzil Gelgenhuys, Vernon Appollis en Nel Mulder.  

Eerskomende Vrydag 1 Desember vind die laaste sundowner van die jaar plaas waartydens die maandwenners ook met mekaar sal meeding om as die wenner van die jaar aangewys te word. Saterdag 2 Desember vind die finaal van die maandelikse houespel kompetisie plaas waar die wenner van die TV, geskenk deur Wembley drankwinkel, bepaal sal word.