Gholfnuus 1 Februarie

Die gewilde sundowner kompetisie Vrydag 26 Januarie is oorheers deur twee juniors, met  Alriqye Julies wat met 21 punte gewen het, gevolg deur nog ‘n junior, Keano Hendricks en nog vier ander spelers ook met 19 punte elk: Jaco Swanepoel, Berto van Dyk, Louis Vermaak en Willie Prins.

Saterdag 27 Januarie het die eerste plaaslike rondte van die Windhoek pare byeenkoms plaasgevind wat nasionaal aangebied word. Die uiteindelike wenners van hierdie gewilde toernooi , wat internasionaal gespeel word, sal uiteindelik later vanjaar in Portugal aan die finale rondte deelneem. Die wenners op Riversdal was Gerhard Pienaar en Andre Olivier met ‘n baie goeie 52 punte, en ons wens hulle sterkte toe vir die volgende uitdunrondtes op pad na die finaal. Hulle is gevolg deur Mark Stander en Riaan Kasselman met 51 punte, Anton en JC Swart met 50 punte, en Willie Prins en Walter Diedericks ook met 50 punte.